Mollet commemora el 93è aniversari de la proclamació de la II República

L’esperit republicà ha tornat a omplir els carrers de Mollet amb la celebració del 93è aniversari de la proclamació de la Segona República Espanyola.

Aquest dilluns 15 d’abril l’Ajuntament de Mollet ha fet un acte institucional per commemorat el 93è aniversari de la proclamació de la Segona República. L’ajuntament ha organitzat un acte d’hissada de la bandera republicana a la plaça de la República, en la qual els ciutadans i les autoritats locals s’han unit per recordar aquesta efemèride que marca un episodi clau en la història de la democràcia espanyola.

El diumenge, Mollet en Comú Podem també va organitzar un acte a la mateixa Plaça de la República de la ciutat. L’ acte va consistir en la lectura d’ un manifiest i activitats festives com la narració de contes i rondalles republicanes i un vermut final.

Marina Escribano, portaveu de Mollet En Comú, va destacar la importància d’aquesta commemoració en un moment en què els principis democràtics i els drets civils semblen estar sota amenaces. Així mateix, Escribano ha reafirmat el compromís del grup municipal amb la defensa dels avenços socials i la lluita per una societat més justa i igualitària.