L’Escola SQS Team representarà Espanya a un campionat mundial als Estats Units

Aquest diumenge, els grups de l’Escola SQS Team, Anónymous en la categoria varsity i SQS Team en la categoria megacrew, van assolir una fita monumental al HHI Spain International. Amb un rendiment excepcional, van aconseguir la classificació per representar Espanya en el campionat mundial de dansa urbana més prestigiós, que tindrà lloc a Phoenix, Arizona (Estats Units), aquest agost.

És la primera vegada que dos equips de Mollet del Vallès travessen l’oceà per competir a nivell mundial. Aquesta gesta no només demostra el talent extraordinari dels ballarins de l’Escola SQS Team, sinó també la seva dedicació, perseverança i el suport d’una comunitat apassionada.

Amb l’objectiu d’assegurar que aquests brillants representants de Mollet puguin fer el viatge cap a Arizona i defensar amb honor els colors del nostre país, l’Escola ha assenyalat que necessita la col·laboració i el suport de tots. Es demana ajuda per organitzar esdeveniments i recaptar fons que permetin finançar aquest viatge extraordinari. Mollet del Vallès pot demostrar, un cop més, la seva generositat i compromís amb els seus talents locals.

Recordem, també, els èxits recents de l’Escola SQS Team en altres competicions, com el campionat coreogràfic d’Esparraguera i el campionat DAF, on els seus ballarins van destacar amb pòdiums i reconeixements significatius.