Comença el procés participatiu del Pla d’Actuació Municipal de l’actual mandat

Des del 21 de maig i fins el 21 de juny, estarà obert el procés participatiu del Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2023-2027 on la ciutadania pot fer arribar les seves aportacions i opinions. Com en els mandats anteriors, la voluntat de l’Ajuntament de Mollet del Vallès és sumar les propostes dels molletans i molletanes per elaborar el nou PAM.

El PAM és el conjunt d’accions per seguir millorant i transformant Mollet que el Govern Municipal vol dur a terme durant l’actual mandat. El document està alineat amb l’Agenda Urbana Espanyola 2030, integrant la seva estructura de 10 eixos estratègics: ordenació del sòl, paisatge i biodiversitat,    model urbà, canvi climàtic, gestió sostenible dels recursos i economia circular, mobilitat sostenible, cohesió social i igualtat d’oportunitats, economia urbana, habitatge, digitalització i governança i participació.

Per tal d’enriquir el document inicial del PAM amb les aportacions ciutadanes, s’ha creat un procés participatiu que comença aquest dimarts 21 de maig i finalitzarà el 21 de juny. Les persones majors de 16 anys empadronades a Mollet podran fer les propostes que considerin oportunes Online, través de la Plataforma participativa Participa311 Mollet; Presencialment. omplint la butlleta participativa i deixant-la a qualsevol equipament municipal ( butlleta es pot trovar a l’Ajuntament i a la xarxa d’equipaments municipals) o al taller de participació per a ciutadania i entitats del municipi. El dimecres 29 de maig es realitzarà un taller de participació on es realitzaran aportacions al PAM de manera col·lectiva.