Gran festa del futbol a Mollet amb motiu de l’acord entre l’Ajuntament i la Fundació d’Alexia Putellas

El proper dijous, 6 de juny, l’Ajuntament de Mollet del Vallès i la Fundació Eleven signaran l’acord de col·laboració per posar en marxa la primera acadèmia d’ ‘Eleven’ a Mollet. Un cop finalitzat l’acte de la signatura s’organitzarà una festa a la plaça Major per donar a conèixer aquest acord.  A la festa hi haurà jocs i activitats esportives perquè hi participin tots els nens i nenes de la ciutat.

A la signatura hi participaran l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé i la jugadora molletana Alexia Putellas, presidenta de la Fundació Eleven. Un cop acabat l’acte de la signatura, baixaran a la plaça Major on Alexia Putellas participarà en alguna de les activitats. 

La festa es farà a la plaça major de 17 a 20 h i comptarà amb més d’una desena de jocs i d’activitats esportives com: futbol 3×3, porter inflable, xutòmetre, futbolí humà…Totes les activitats són gratuïtes.