MolletOpina es reuneix amb l’oposició per millorar la tramitació de les demandes ciutadanes

El col·lectiu MolletOpina ha mantingut una reunió amb diversos grups d’oposició de l’Ajuntament de Mollet del Vallès per abordar la millora en la tramitació de les demandes ciutadanes. A la trobada, que es va celebrar el 10 de juny, hi van participar els grups Ara Mollet-ERC-EuiA, Mollet en Comú Podem, PP Mollet i Junts per Catalunya Mollet.

Segons MolletOpina, durant l’últim any la plataforma ha rebut entre 3 i 5 peticions setmanals per part dels veïns i veïnes de Mollet, el que suposa un total d’entre 250 i 300 peticions anuals. Aquestes sol·licituds inclouen una àmplia varietat de temes, des de problemes d’accessibilitat i neteja urbana fins a propostes per millorar els espais públics o implementar polítiques socials.

En la reunió amb els grups de l’oposició es va posar de manifest la coincidència en la problemàtica de comunicació amb l’equip de govern. “Els grups de l’oposició, que també representen la ciutadania, han confirmat les dificultats per mantenir un diàleg constructiu amb l’Ajuntament”, va declarar MolletOpina. Aquesta trobada va servir per intercanviar opinions i experiències, i per reforçar la necessitat de treballar conjuntament en benefici dels ciutadans.

MolletOpina ha expressat el seu agraïment als grups de l’oposició per la seva disposició a escoltar les inquietuds dels veïns i a treballar per a la millora de Mollet del Vallès. “Animem els veïns a posar-se en contacte amb els grups de l’oposició per a fer-los arribar els seus dubtes i inquietuds”, han assenyalat des de la plataforma.

El col·lectiu reitera el seu compromís de seguir recollint les peticions de la ciutadania i treballant per a la seva resolució, tant a través del diàleg amb l’Ajuntament com amb la col·laboració amb els grups de l’oposició i altres actors socials. “Molts grans de sorra fan una muntanya”, han recordat des de MolletOpina, destacant la importància de la col·laboració i el diàleg entre els diferents actors polítics i la ciutadania per avançar cap a un futur millor.

MolletOpina confia que, amb la continuació d’aquest treball conjunt, es podran aconseguir grans fites per a la ciutat.