Darrera estrena del CRA’P de Mollet: “Res més que això: Ser adolescent”

El CRA’P prepara la seva última sessió del cicle Dissabtes en Moviment, que tindrà lloc el proper 15 de juny. Aquesta trobada, dirigida per Constanza Brncic, convida els participants a explorar el moviment, la percepció i les relacions a través de la dansa, sense necessitat d’experiència prèvia. Encara queden places disponibles per gaudir i aprendre en aquesta experiència única.

La culminació de les activitats d’aquest mes arribarà el 30 de juny a les 18h, amb l’estrena de la peça “Res més que això: Ser adolescent” al Teatre Can Gomà de Mollet. Aquesta creació és obra de Joanna Hernández, Bruna Colín i Esther Freixa, qui han estat treballant intensament durant les residències al CRA’P.

“Res més que això: Ser adolescent” posa al centre de la seva narrativa l’etapa de l’adolescència, permetent als espectadors viure-la de primera mà. La peça aborda les preguntes i els reptes d’aquest període intens i caòtic, marcat per canvis radicals i constants, on el cos es transforma i es produeix una explosió de consciència i confusió.

Esther Freixa, reconeguda actriu, performer i creadora escènica, ha estat conduint el taller per infants Cos Escènic del CRA’P des de l’any 2012. Joanna Hernández i Bruna Colín, que han participat en aquest taller durant gairebé tot aquest temps, han arribat a un punt crucial amb els seus 13 anys. Han decidit emprendre aquest projecte conjunt per crear una peça on compartiran escena amb la seva mentora, culminant així un procés de creixement artístic i personal.

L’entrada per a l’esdeveniment serà amb taquilla inversa i l’aforament és limitat, per la qual cosa es recomana reservar les places amb antelació.

No us perdeu aquesta oportunitat única de veure una obra que promet captivar i commoure, reflectint l’essència de l’adolescència amb tota la seva intensitat i bellesa.