Es posa en marxa l’Estiu Jove

L’Ajuntament de Mollet del Vallès posa en marxa un any més l’Estiu Jove, un seguit  d’activitats i tallers gratuïts adreçat a joves i adolescents que es duran a terme entre el 23 de juny i el 19 de juliol.

Els tallers i les activitats són gratuïts, es fan en horari de matí i de tarda, i estan adreçats a joves d’11 a 17 anys.

La regidora de joventut, Encarna Ortiz Jurado ha explicat que “amb la nova programació d’estiu continuem oferint activitats d’entreteniment, formació i oci per al jovent de la ciutat, a més de seguir apostant per les iniciatives pròpies dels i les joves que volen crear esdeveniments i necessiten del suport de l’Ajuntament per fer-les realitat.”

Algunes de les activitats programades són:

      Pride. Mollet amb orgull.Lectura del manifest, actuació de SQS i sessions de DJ Badabronx i DJ Malbert. Divendres 28 de juny, 21 h,  Parc de Mulà

Concert d’Estiu, a 2 Bandes.Banda de música de l’Associació Musical Pau Casals & Banda Simfònica Roquetes de Nou Barris.Dissabte 29 de juny, 19.30 h, Parc de les Pruneres

Cinema a la Fresca. Projecció a l’aire lliure de les pel·lícules Kung Fu Panda 4 (Divendres 5 de juliol, a les 21.30 h, Plaça Joan Miró) i Jones i el dial del destí. (Divendres 12 de juliol, a les 21.30 h, Parc de Can Borrell)

           Impro Show Summer Edition. Nous jocs que ens posaran en sintonia amb el clima.Dissabte 6 de juliol, a les 20.30 h, Mercat Vell. Aforament limitat

Mollet Music Week. Tercera edició d’aquest festival de música. 16, 17, 18 i 19 de juliol, Parc de Ca l’Estrada.

Tallers 

Pel que fa els tallers de l’Estiu Jove són per a joves nascuts entre els anys 2007 i 2012. Es faran de dilluns a divendres, de 10 a 12 h entre el 25 de juny i el 19 de juliol.

Les inscripcions són gratuïtes i les places són limitades. Els tallers programats són d’impressió de roba, d’il·lustració, de cuina, de circ i d’esports.