El Museu Abelló obrirà per primera vegada tot l’agost

El Museu Municipal Joan Abelló obrirà per primera vegada durant el mes d’agost, en concret serà a partir del dimecres 7. Així mateix, com és habitual, durant els dies de Festa Major (16, 17, 18 i 19 d’agost) les entrades al Museu i a la Casa del Pintor seran gratuïtes.

A partir del 7 d’agost el Museu obrirà amb el següent horari:

·Dimecres, dijous, divendres i dissabte de 17 a 20 h.

·Dissabtes de 12 a 14 h.

Dins d’aquest horari, es podrà fer la  visita al Museu, a les exposicions i a la Casa del Pintor, en aquest cas a les 12 h i a les 18 h.

D’altra banda, durant aquest agost el Museu seguirà funcionant també com a refugi climàtic,. En concret, al vestíbul hi ha bancs per seure i punts de consulta dels catàlegs de les exposicions que s’han fet al llarg dels seus 25 anys o llibres de l’obra d’Abelló.

Al vestíbul també hi haurà un espai familiar de tallers oberts vinculats a la programació d’aquests 25 anys.