Mollet instal·larà una pantalla gegant per veure a Espanya jugar la final de l’Eurocopa contra Anglaterra

L’Ajuntament de Mollet ha anunciat que el diumenge col·locarà una pantalla gegant al Pavelló de Riera Seca per que els afeccionats al futbol puguin veure la final de l’Eurocopa entre Espanya i Anglaterra. L’espai te capacitat per 400 persones.

Espanya es va classificar dimarts al vespre per jugar la final de l’Eurocopa després de vèncer per 2 a 1 a França. La final, que es disputarà diumenge a les 21 hores del vespre, es podrà veure en una pantalla gegant a la pista exterior del Pavelló Riera Seca, segons ha informat l’Ajuntament de Mollet a les xarxes socials. El rival d’Espanya serà Anglaterra qui va guanyar per 1 a 2 el seu partit de semifinals amb els Països Baixos. La pista s’obrirà a partir de les 20 hores.

La pista exterior de Riera Seca te una capacitat per unes 400 persones i no és la primera vegada que s’ha instal·lat una pantalla gegant per veure una final. De fet això s’ha fet els darrers tres anys amb la final de la Champions del Barça Femení.