EMFO va atendre més de 2000 persones emprenedores l’any 2020

EMFO, Empresa Municipal de Formació Ocupacional i Ocupació de Mollet, ha presentat la seva memòria anual on es destaca que tot i el confinament, es va continuar donant servei en format virtual a la ciutadania i a les empreses des del primer dia, amb un total de 6.152 persones ateses i 15.000 atencions individuals durant tot l’any 2020.

Gairebé 500 persones han trobat feina amb el suport de l’equip d’EMFO durant el 2020 malgrat la crisi sanitària de la Covid
La situació derivada de la Covid-19 va plantejar un gran repte per als serveis municipals d’ocupació, formació i emprenedoria d’EMFO, l’empresa pública de l’Ajuntament de Mollet del Vallès per l’ ocupació, formació, emprenedoria i empresa. Malgrat la difícil situació viscuda i les dificultats per poder seguir atenent i mantenir la programació anual, els serveis van continuar funcionant i s’ha seguit amb l’activitat respectant sempre les mesures de seguretat dictades per les autoritats.

Es destaca que en 2020, des dels serveis d’EMFO s’han atès 6.152 persones per orientar-los professionalment, s’han impartit 13 cursos professionalitzadors en els quals han participat 195 alumnes, s’ha ajudat a crear 45 nous negocis i s’han atès més de 2.000 persones emprenedores. També es van contractar un total 70 persones en plans municipals d’ocupació.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs ha destacat que “ara més que mai és imprescindible que l’Ajuntament esmerci tots els seus esforços en enfortir l’economia que afavoreixi la creació d’ocupació”. Segons Monràs “aquest 2021 ha de ser l’any de la recuperació i EMFO seguirà sent una eina útil al servei de la ciutadania molletana pel desenvolupament laboral i econòmic de la ciutat”.

El regidor d’EMFO, Raúl Broto, ha destacat que “el 2020 ha estat un any difícil per a la ciutadania i els serveis d’ocupació de Mollet s’han adaptat a la nova realitat per poder seguir donant el millor servei possible als nostres conciutadans, com a mostra són les prop de 500 persones que han trobat feina gràcies als serveis d’EMFO, les més de 8.000 persones ateses o les prop de 5.000 hores de formació”.