El Casal Cultural organitza la 28a Mostra de Catifes i la 25a edició de la Trobada de Puntaires

El Casal Cultural de Mollet celebra diumenge, 12, una de les festes més tradicionals de l’entitat, la Mostra de Catifes Florals a la Rambla, que enguany arriba a la seva 28a edició.

Des del matí, les entitats apuntades tindran un lloc assignat i faran la seva composició escollida amb les flors repartides entre totes les associacions. Al vespre, com cada any, les colles del Ball de Gitanes passaran per sobre de les catifes que hauran quedat exposades tot el dia a la Rambla.

A més, al davant del Casal, com s’ha fet en els darrers anys, també es farà l’ou com balla a sobre de la font que s’hi instal·la provisionalment per aquest acte.

La jornada festiva, seguint la tradició, inclourà la 25a edició de la Trobada de Puntaires i la 10a edició de la Mostra de Tallers del Casal, amb gran part dels que es realitzen al llarg de l’any al Casal Cultural. A la tarda, a les 18 h, a diferència d’altres anys, hi haurà exhibició de diversos tallers davant del Casal.