La poeta Manoly Naranjo publica el seu nou llibre de poesia

La poeta de Mollet Manoly Naranjo publicarà el pròxim 10 d’abril el seu nou llibre de poesia. Es tracta de “Lo mejor de mí”, un llibre que ens parla, en llenguatge poètic, de l’epidèmia i els seus efectes sobre les persones entre altres qüestions.

Segons ens explica l’autora aquest nou llibre es va començar a escriure el mes de març de l’any 2020, quan es va adonar de la gravetat de les circumstàncies que s’estaven vivint i que en bona part encara estem vivint.

“Lo mejor de mí” ha estat publicat amb l’editorial Círculo Rojo i surt a la venda a un preu de 13 euros.

La sortida del nou poemari de l’autora molletana coincidirà amb la seva participació – en aquest cas com a rapsode- en el recital “Lorquianes” a Barcelona. El recital es farà el 13 d’abril (19 h) a l’Ateneu Llibertari de Gràcia. L’organitzador del recital és el poeta i cantautor Antoni Garcia Iranzo.