Festa pel 42è aniversari del Centro Cultural Andaluz de Mollet

Festa pel 42è aniversari del Centro Cultural Andaluz de Mollet

Teatre de Can Gomà de Mollet. Dissabte 10 d’abril a les 19 h, amb obertura de portes a les 18:15 h.

Actuacions de:

David Jiménez a la guitarra
Raúl Manchón a la percussió
Thais Fernández i David de José al cante
Marina González com a balladora

Es tracta, segon expliquen des del Centro Cultural Andaluz de Mollet, d’un dels actes més importants per a l’entitat, i on reviuen els valors que la van fundar: “l’orgull de ser andalús, la passió per Andalusia la seva gent i el seu art, i la fortalesa d’una germanor que s’ha mantingut latent durant quaranta-dos anys fins als nostres dies”.

En un acte escurçat a poc més d’una hora per les exigències de la pandèmia.

L’acte és gratuït però d’aforament limitat. Per reservar entrada s’ha d’enviar prèviament un correu electrònic a ccamol@hotmail.com, o Whatsapp 619933744, indicant nom, cognoms i telèfon de les persones que vulguin assistir-hi.