Mollet estrena festival per les nits d’estiu: el Mollet Music Week

Mollet Music Week tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 de juliol a partir de les 23 hores al parc de Ca l’Estrada. Actuaran grups molt punters del panorama musical com són La Pegatina, Ladilla Rusa i Ana Guerra. El festival serà gratuït, obert a tothom i neix amb vocació de continuïtat.

Mollet Music Week és el nou festival de música per a la joventut de Mollet. Amb propostes fresques i musicalment engrescadores, MMW neix de la voluntat de fomentar l’activitat cultural i d’oci del col·lectiu més jove de la ciutat.

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha deixat clar que “és una proposta que presentem amb molta il·lusió i que estem convençuts que tindrà una gran acollida entre el nostre jovent. Perquè és un festival pensat per a ells amb grups o solistes de primer nivell”. L’acaldessa ha afegit que “estic convençuda que el Mollet Music Week es convertirà, molt aviat, en un referent musical a la nostra comarca.”

Així, des de les regidories de Cultura i Joventut es vol fer partícip d’aquest projecte a un públic jove de Mollet i d’altres localitats. La regidora de Cultura, Mercè Pèrez Piedrafita, ha assenyalat que “amb el Mollet Music Week volem impulsar la imatge de ciutat compromesa amb la joventut, la cultura i l’oci responsable i de qualitat”.

Per la seva part, Encarna Ortiz Jurado, regidora de Joventut i Promoció de la Ciutat, ha assegurat que “els concerts seran gratuïts en aquesta edició per celebrar el naixement d’aquest nou festival, que posarà ritme als juliols a Mollet i posarà la nostra ciutat en el mapa de festivals d’estiu”.

Tots els concerts es fan al parc de Ca l’Estrada i comencen a les 23 hores. El dia 20 de juliol actua La Pegatina. El dia següent, és el torn de Ladilla Rusa. Ana Guerra tanca MMW el dia 22.