Mollet reactiva amb un nou projecte el seu agermanament amb Ravensburg i Rivoli

Mollet del Vallès no ha perdut el contacte al llarg dels darrers mesos amb les ciutats amb les quals està agermanada. De fet l’Ajuntament de Mollet vol millorar aquesta relació institucional i endegar nous projectes conjunts.

Segons ha informat l’Ajuntament de Mollet el passat 17 de març es va dur a terme una reunió de treball amb la ciutat de Ravensburg. La reunió va estar presidida per l’alcalde Josep Monràs i el segon alcalde de Ravensburg, Simon Blümcke. La trobada es va produir arran d’un projecte proposat per l’Ajuntament de Mollet del Vallès per tal d’aprofundir la relació d’agermanament d’ambdues ciutats i detectar bones pràctiques dutes a terme durant la pandèmia en àmbits com ara educació, salut o cultura, entre d’altres.

La iniciativa també té per objectiu compartir futurs projectes i iniciatives que facilitin una sortida social i econòmica de la pandèmia a les dues ciutats.Al projecte també si ha sumat Rivoli, agermanada amb Mollet des de 1986, i també s’ha convidat a fer-ho a Montélimar, en aquest cas agermanada amb Mollet des de 2018.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, dóna valor a aquesta iniciativa i creu que “justament, l’objectiu dels agermanaments és la col·laboració i l’intercanvi d’experiències i iniciatives per fer créixer i millorar les ciutats” i, en aquest cas concret “des de l’Ajuntament de Mollet hem tingut clar des de l’inici de la pandèmia, que calia aprofitar aquesta relació estreta que mantenim amb diferents ciutats, no només amb Ravensburg, per treballar plegats i elaborar i compartir experiències i polítiques que ens ajudin a minvar els efectes que està provocant la Covid-19 a les nostres poblacions”.