Els Mossos detenen a dos homes que van robar en set cases de Mollet

Agents de la Policia Local de Ripollet i dels Mossos d’Esquadra de l’ABP de Cerdanyola del Vallès han detingut, el passat 10 de juliol, dos homes que s’estaven investigant per robatoris a l’interior de garatges i domicilis.

Als dos homes, de 43 i 37 anys, se’ls investigava des del passat mes de març per diversos robatoris a Mollet del Vallès i Barcelona. En el cas de Mollet del Vallès, haurien realitzat 7 robatoris en una mateixa comunitat de cases aparellades amb garatges comunitaris. Forçant la porta d’aquest garatge garatge haurien accedit als domicilis. Entre d’altres, haurien sostret un turisme, una bicicleta elèctrica (valorada en uns 3.800€) i diverses eines de bricolatge.

Amb el turisme acabat de sostreure s’haurien dirigit a Barcelona on, a la zona de Sarrià- Sant Gervasi, haurien forçat un altre garatge i haurien sostret un segon turisme.

Dies més tard van sostreure, d’un nou garatge de Sarrià- Sant Gervasi, una altra bicicleta elèctrica valorada en més de 4.400 €.

A partir d’aquests fets les Unitats d’Investigació de Mollet del Vallès i de Sarrià- Sant Gervasi van iniciar una investigació conjunta.

Els autors dels fets van ser detinguts el passat 10 de juliol a la localitat de Ripollet, quan estaven forçant una furgoneta. Van ser sorpresos in fraganti per agents de la Policia Local i agents dels Mossos d’Esquadra de Cerdanyola els van donar suport. Els dos detinguts anaven acompanyats d’una tercera persona que també va acabar detinguda, però a qui només se l’imputen aquests darrers fets. Al practicar l’escorcoll als detinguts es van trobar diverses eines, com tornavisos i  guants.

Entre els dos detinguts acumulen 75 antecedents, la majoria per robatori.