El programa formatiu organitzat per l’Ajuntament de Mollet i la Fundació Aíto García Reneses arranca amb 106 inscrits

El programa formatiu Posa’t al dia, Format en l’esport organitzat per l’Ajuntament de Mollet del Vallès i la Fundació Aíto García Reneses va començar aquest dimarts 6 d’abril amb 106 persones inscrites provinents de diferents entitats de la ciutat, però també provinents de països d’Europa i d’Amèrica Llatina. La formació és en format online, gratuït i està adreçada a totes aquelles persones d’arreu interessades en l’esport i es duran a terme entre els mesos d’abril i juny d’enguany. 

 La primera de les ponències, que va tenir lloc dimarts 6 d’abril, va comptar amb la participació de 40 participants en directe. Aquesta primera formació, la primera de les 10 ponències, va comptar amb la presència de Pep Marí, Psicòleg esportiu de reconegut prestigi. Les persones inscrites poden visualitzar la formació via streaming amb posterioritat si no la van poder seguir en directe.

Les persones interessades poden participar d’una o de totes les ponències i les inscripcions continuen obertes. La propera formació tindrà lloc el 13 d’abril, anirà a càrrec de Javier Casero, exentrenador professional de Bàsquet i porta per títol Como aplicar los valores.

L’Ajuntament de Mollet recorda que el projecte formatiu girarà entorn de la gestió de les emocions d’un club en temps de pandèmia, nutrició i dietètica a l’esport, la gestió esportiva o  com millorar aspectes tècnics en l’àmbit dels entrenadors/es, i serà impartida per primeres espases del món de l’esport, com ara entrenadors i exentrenadors professionals de bàsquet i futbol sala, directors esportius, preparadors físics o psicòlegs esportius.