El mestre internacional argentí Julio Benedetti reforça el Club Escacs Mollet

El mestre internacional argentí, Julio Benedetti, s’ha incorporat a la disciplina del Club d’Escacs Mollet, segons ha informat aquesta entitat. Julio Benedetti és oriünd de Quilmes, Buenos Aires, Argentina i juga a escacs des dels cinc anys. Actualment té 2282 d’Elo.

Entre els seus èxits més destacats es troben diversos campionats nacionals argentins juvenils, campió sud-americà Sub-20, el títol de MI i norma de GM. I nombroses participacions representant al seu país internacionalment.

Com a professor i entrenador va estar des del 2014 fins a gener del 2021 a l’Escola Municipal d’Escacs de Quilmes i Ong Emanuel Lasker.

El nou jugador del Club Escacs Mollet explica a la web del club que “serà un honor representar a escacs Mollet” i que arriba “amb moltes ganes de jugar, donar el millor de mi i seguir millorant tenint com a objectiu el títol de GM”.