El Parets CF derrota al CF Mollet en el derbi baixvallesà

Alegria al vestidor del Parets CF després de derrotar al CF Mollet a casa. Foto: Parets CF

El derbi baix vallesà de primera catalana entre el CF Mollet UE i el Parets CF que s’ha jugat aquest diumenge al camp municipal Germans Gonzalvo s’ha resolt a favor dels de Parets per 0 a 1 gols. Aquest ajustat resultat representa una injecció de moral pels de Parets que actualment són cuers del grup B. Es tracta de la seva segona victòria en els darrers quatre partits. La victòria del derbi va ser celebrada amb intensitat pels jugadors de Parets del Vallès.
Malgrat aquest resultat negatiu el CF Mollet UE es manté com a quart de la classificació amb 12 punts totals.

A la desena jornada de la primera fase, el CF Mollet tornarà a jugar a casa. Serà el pròxim dia 18 d’abril davant del Sabadell Nord CF.