Mossos de Mollet participen en la detenció de tres homes que fugien després d’un robatori

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Granollers amb la col·laboració d’agents de la comissaria de Mollet del Vallès van detenir, el 8 d’abril, tres homes, de 30, 37 i 44 anys i nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte de furt tipus teloner i per un delicte de resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

Segons han explicat des de la policia catalana, a les 23.00 h, quan els agents del GOP (Grup Operatiu de Prevenció) ABP Granollers estaven fent tasques de prevenció de robatoris amb força a empresa a la zona del polígon industrial de Jordi Camps de la localitat de Granollers, van veure un vehicle que circulava a molta velocitat per la C-17 en direcció Barcelona.

En comprovar la matrícula van reconèixer que el cotxe ja havia estat utilitzat anteriorment per fer furts tipus teloner i van iniciar un seguiment. Van observar que el cotxe anava carregat amb caixes al maleter i seients posteriors i fins al sostre i estava ocupat per tres homes que vestien de negre i anaven encaputxats.

Els agents van ordenar al conductor que aturés el vehicle, fent ús dels senyals acústics i de la megafonia i el vehicle, fent cas omís, va incrementar la seva velocitat per tal de fugir del cotxe policial. Durant el seguiment, els agents van veure com els ocupants del vehicle llençaven objectes metàl·lics per la finestra, presumptament les eines que utilitzaven per furtar.

Agents de la comissaria de Mollet del Vallès van coordinar-se amb els mossos de Granollers per aturar el vehicle escàpol i finalment, al punt quilomètric 10 de la C-17 les dues patrulles van aconseguir encapsular el vehicle i reduir als ocupants.

Dins del vehicle els agents van localitzar 11.904 càpsules de cafè amb un valor de mercat de 7.261 euros provinents d’un furt a un camió de mercaderies. Els tres joves van ser detinguts per aquests fets i per resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

Finalment, es va poder localitzar la víctima, conductor d’un camió que estava estacionat al Polígon Industrial Pla de Llerona de Les Franqueses del Vallès i que va presentar denúncia davant la policia.

Els joves van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Granollers que va decretar-ne llibertat amb càrrecs.