Al voltant de 600 infants de 13 escoles de Mollet participen en les Jornades Esportives de Primària

Alumnes a la cursa per Gallecs

Al voltant de 600 nens i nenes de 13 escoles de Mollet participen en les Jornades Esportives de Primària, enguany fortament marcades per l’actual situació de pandèmia. Per aquest motiu, a diferència de les edicions anteriors, es fan complint un seguit de protocols específics per garantir, en tot moment, la seguretat de l’alumnat i el professorat.  Les jornades es van iniciar el passat dia 8 i es faran fins al dia 20.

En aquest sentit, les escoles participen en dos torns diaris i no hi ha contacte entre grups ni escoles amb l’objectiu de mantenir els grups bombolla. L’activitat de les Jornades Esportives de Primària d’enguany és una cursa d’orientació a Gallecs en la que participen els i les alumnes de 5è de primària.

Per l’alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, “la nostra voluntat ha estat mantenir aquest projecte malgrat les adversitats, i per aquest motiu, hem adaptat les jornades amb un seguit de protocols prioritzant en tot moment la seguretat no només dels i les alumnes, sinó també del professorat i de tots aquells que d’una manera o altra hi participen”.

Monràs ha afegitque “també hem valorat l’esforç i el sacrifici que ha suposat per als més petits un curs en el qual s’han suspès gairebé totes les activitats extraescolars i el fet que les jornades esportives es facin a l’aire lliure, el que ens dóna encara més garanties de seguretat”.

Un any més, les Jornades comptaran amb el suport de l’alumnat de cicle mitjà d’activitat física de l’esport al medi natural i l’alumnat de grau superior d’activitats socioesportives de l’Institut Vicenç Plantada.