L’Ajuntament de Mollet seleccionat per formar part del Congrés Nacional de Medi Ambient

Els horts de la masía de Can Borrell

L’Ajuntament de Mollet del Vallès formarà part del Comitè Tècnic de preparació del Congrés Nacional de Medi Ambient (CONAMA) que se celebrarà a Madrid del 31 de maig al 3 de juny. La ciutat de Mollet ha estat seleccionada per la seva estratègia integrada d’alimentació i salut i la seva política alimentària resultants de la seva participació a diferents projectes europeus com ara Diet for a Green Planet o Agri-Urban.

El Congrés Nacional de Medi Ambient és la trobada del sector mediambiental més important que es fa a Espanya. Per al regidor de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Raúl Broto, “que Mollet hagi estat escollida per formar part d’aquest comitè per aportar les nostres experiències és per nosaltres un motiu d’orgull”. Broto també ha afegit que “la nostra participació al Congrés Nacional de Medi Ambient comporta un reconeixement al nostre compromís, des de fa anys, amb la lluita contra la crisi climàtica, la biodiversitat o l’economia verda”.