L’Associació de Col·leccionistes edita un punt de llibre per Sant Jordi

L’Associació de Col·leccionistes de Mollet i Comarca no ha volgut deixar passar la diada de Sant Jordi sense fer alguna activitat. L’associació, presidida per Montserrat Cabarrocas, i que agrupa persones aficionades al col·leccionisme, porta des de fa mesos sense poder organitzar ni el Mercadet de Col·leccionistes i Brocanters a la plaça de Catalunya ni cap de les altres exposicions i mercadets sobre col·leccionisme que organitza al llarg de l’any.

Tot i això, per mantenir el caliu, han editat un punt de llibre per sant Jordi. És un dibuix de la Lola Anglada de l’any 1968 tret d’un llibre dedicat a sant Jordi.

Està destinat als socis, però ens indiquen que si algú més en vol, en pot demanar a l’email de l’entitat coleccionistasmollet@hotmail.com