Obren un expedient sancionador a un membre de Salvem el Calderí per haver fet una concentració sense permís

Imatge de la concentració el passat mes de desembre

L’Ajuntament de Mollet ha obert un expedient sancionador a un membre de la plataforma Salvem el Calderí per haver celebrat el passat mes de desembre una concentració davant de l’Ajuntament sense permís municipal. La policia municipal va aixecar acta d’aquest fet en finalitzar l’acte de protesta contra la urbanització del Calderí i va confirmar que els convocants no tenien cap autorització. A l’acte de protesta contra el Calderí es van concentrar un centenar de persones i en el mateix es va llegir un manifest i es va fer lliurement d’unes 1.200 signatures en contra del projecte urbanístic.

La plataforma Salvem el Calderí ha mostrat la seva indignació per l’inici d’aquest expedient sancionador contra un dels seus membres i que li pot comportar una multa. En un comunicat diuen que “amb la inculpació del nostre company, el Govern municipal ens inculpa a totes les persones i col·lectius que formem la Plataforma “Salvem el Calderí “ i a totes les que donen suport a aquesta lluita”, demostrant un cop més “el seu tarannà repressor i autoritari” i posant de manifest que “la denuncia reiterada per entitats cíviques i algunes forces polítiques de l’oposició, de la baixa qualitat democràtica que pràctica el consistori és cada dia més palpable i més real”.

La Plataforma creu que l’acte no requeria autorització municipal ja que es fer “en el marc de l’exercici del nostre dret a la manifestació i a la protesta que en cap cas no ha de ser autoritzada pel consistori, com no ho són tampoc per part municipal el centenar de manifestacions similars que tenen lloc anualment a la nostra ciutat”.