Els professionals del món sanitari i educatiu de Mollet demanen al Consell de Ciutat seguir mantenint  prudència municipal en el conjunt d’activitats que se celebrin

El Consell de Ciutat de Mollet es va reunir aquest passat dilluns de forma virtual.  El Consell de la Ciutat és un òrgan plural i participatiu de la ciutat, i integra als representants del teixit associatiu, professional, polític i d’experts de la ciutat. Es convoquen  entre dues i tres sessions anuals i debat sobre temes globals de ciutat.

Segons s’ha informat, durant la sessió del Consell  del passat dilluns es van explicar els temes d’àmbit municipal, com el pressupost de l’Ajuntament per aquest 2021; els treballs d’ampliació de l’espai de participació en línia “Decidim” i les mesures locals que s’han endegat per afrontar la Covid-19. En aquest sentit, els professionals del món sanitari i educatiu van realitzar la petició de seguir mantenint l’actual prudència municipal en el conjunt d’activitats que se celebrin i s’organitzin a espais oberts o tancats a la ciutat.  

En aquesta ocasió també es va produir un debat entorn dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides (coneguts com els ODS de l’Agenda 2030) i el full de ruta que s’ha marcat l’Ajuntament per assolir i posar en pràctica a Mollet aquests objectius. Amb aquest full de ruta s’han detectat els principals reptes a assolir a Mollet, prioritzant 8 objectius, i concretant les línies d’actuació a seguir. 

El Consell de Ciutat va valorar enfortir aquelles accions encaminades a complir amb l’objectiu número 3, enfocat a la Salut i benestar, especialment pel treball actual contra la pandèmia de la Covid-19. “També en aquest punt es va coincidir en la necessitat de facilitar a la ciutadania l’accés als indicadors de compliment d’aquest full de ruta, tot amb l’objectiu d’enfortir la transparència en l’evolució dels ODS a Mollet. Un altre punt de consens va ser la necessitat que el teixit associatiu i la ciutadania participi i sigui coneixedora d’aquests reptes i accions”, es diu en un comunicat municipal.