Mollet mira de combatre la desinformació sobre la vacunació de la Covid-19 amb una xerrada

La regidora en el seu torn de vacunació com a personal sanitari

L’Ajuntament de Mollet ha reprès el cicle Parlem de Salut i ho fa amb una xerrada que té com a propòsit combatre la desinformació que hi ha amb relació a la vacuna de la Covid-19. El doctor Gustau Oller Rodríguez, metge de Medicina del Treball i membre de Vigilància de la Salut del Servei de Prevenció de la Fundació Sanitària de Mollet, serà l’encarregat de tractar aquest tema i resoldre les diferents qüestions que han sorgit respecte al procés de vacunació.


Ho farà el dimarts 27 d’abril en una xerrada en línia, a les 18.30 h, a través de la plataforma Zoom.
Segons Pepi Muñoz, regidora de Salut Pública, “hem volgut reprendre el cicle Parlem de Salut amb aquest tema tan actual i interessant, per mirar d’aclarir els possibles dubtes que puguin tenir algunes persones sobre les vacunes Covid i ho fem de la mà, com sempre, d’un expert que podrà esclarir dubtes d’una forma professional. Amb aquesta xerrada volem combatre la desinformació que s’ha generat entorn de les vacunes”

El cicle Parlem de Salut és un espai de trobada organitzat per l’Ajuntament de Mollet des de 2004, per donar i rebre informació al voltant de temes que fan referència a la salut i al benestar de les persones.