El ministre d’Universitats participa en la presentació del quadern dedicat a la connexió entre Jordi Solé Tura i la Universitat

El ministre d’Universitats, Joan Subirats va assistir divendres a la presentació de la 6a edició de la col·lecció Textos del Centre d’Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura.


A l’acte hi assistiran, entre d’altres, l’alcaldessa de Mollet del Vallès i presidenta del Centre d’Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura, Mireia Dionisio Calé, el regidor del Centre d’Estudis per la Democràcia, Josep Monràs i Galindo i el degà de la Facultat de Dret de la UB, Xavier Pons Ràfols, així com familiars de Jordi Solé Tura.


Un cop presentat el Textos 6, va tenir lloc el col·loqui Jordi Solé Tura i les Universitats entre Núria de José, vicedegana del Col·legi de Periodistes i cap d’actualitat de la Xarxa i el ministre.


Prèviament, el ministre ha visitat l’Ajuntament on ha saludat a la corporació i ha signat el llibre d’honor

El nou quadern del “Centre d’Estudis per la Democracia Jordi Solé Tura”, està dedicat a la connexió entre en Jordi Solé Tura i la Universitat. El ministre d’Universitats, Joan Subirats es va mostrar molt agraït a T.E.Calzada i a l’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio per poder parlar de Jordi Solé Tura a qui va qualificar “del meu mestre” i del món universitari.