Detenen un home a Mollet que tenia 260 plantes de marihuana en un pis

Imatge de la plantació

Mossos d’Esquadra del Grup d’Investigació de la Policia de la Generalitat i el grup Fura de la comissaria de Mollet del Vallès van detenir el dia 21 d’abril un  home de 39 anys, nacionalitat marroquina i veí de Mollet del Vallès com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar després de rebre diverses queixes veïnals per la forta olor de marihuana que sortia d’un pis de l’Avinguda Caldes de Montbui. Arran d’això, els agents van confirmar l’existència d’una plantació de marihuana i van comprovar que la llum estava punxada.

El dia 21 d’abril, quan els investigadors estaven fent vigilàncies als voltants del pis van trobar un home que sortia de dins del domicili. L’home, que feia tasques de manteniment de la plantació, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i per un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Tot seguit, es va portar a terme una entrada i escorcoll a l’habitatge i es va localitzar una infraestructura per mantenir una plantació de marihuana il·legal. També es van intervenir 260 plantes de marihuana, ubicades al menjador del domicili, una arma de foc curta i una defensa elèctrica. A banda, es va comprovar que, efectivament s’havia manipulat la connexió dels comptadors a la xarxa elèctrica, fet que havia suposat una defraudació del consum d’energia per valor de 5.884 euros.

La policia també va trobar un arma de foc

L’arrestat va passar a disposició judicial el dia 23 d’abril al Jutjat de guàrdia de Mollet del Vallès qui va decretar llibertat amb càrrecs.

La investigació continua oberta i no es descarta fer més detinguts relacionats amb aquests fets.