L’Ajuntament de Mollet surt de la Fundació Alb-Bosc per poder-la ajudar millor des de fora

Visita a les obres dels pisos de Cristobal Colon que es van fer el mes de febrer de 2020

El ple de Mollet d’aquest dilluns va aprovar la renúncia de l’Ajuntament de Mollet del Vallès a continuar formant part de la Fundació Alb-Bosc de la que ha format part en els darrers quinze anys.


Segons va explicar Ana María Díaz Aranda, coordinació de l’Àrea de Drets Socials, la sortida de la Fundació s’ha fet d’acord amb els patrons de la mateixa i amb la finalitat de seguir col·laborant de forma activa amb aquesta entitat social dedicada a donar suport a persones amb discapacitat psíquica.


La regidora va explicar que els motius que havien fet que el mes de gener de 2006 l’Ajuntament de Mollet s’incorporés al Patronat la construcció d’habitatge tutelat estaven ja assolits. Va recordar que l’Ajuntament de Mollet en aquests anys ha cedit els terrenys per la construcció de dos blocs de 18 i 24 habitatges tutelats als carrers ferrocarril i Cristobal Colon, així com a facilitat la construcció d’aquests equipaments socials que era la finalitat d’estar al Patronat.


“Ara, però, el fet que l’Ajuntament formi part del Patronat els impedeix accedir a subvencions”, va explicar la regidora.
Ana María Díaz va informar també al ple que la intenció del govern de Mollet era seguir ajudant a la Fundació Alb-Bosc i que la seva previsió era augmentar les ajudes directes que li donen.