Preocupació a les autoritats de Mollet per que l’índex de rebrot de la Covid-19 s’ha doblat en una setmana

Ara hi ha 23 persones ingressades per Covid-19 a l’Hospital de Mollet

Preocupació entre les autoritats locals per les dades de Covid-19 a la ciutat de Mollet. A la reunió de coordinació que l’Ajuntament de Mollet realitza cada dilluns per analitzar les dades Covid a Mollet per veure l’evolució de la pandèmia a la ciutat, s’ha vist amb preocupació que en una setmana s’ha doblat l’índex de rebrot.

En aquests moments, l’índex de rebrot a la ciutat se situa en 651 i la velocitat de transmissió en 1,77. El passat dilluns l’índex de rebrot a la ciutat era de 335 punts, i la velocitat de transmissió estava en 1,05.

Tot i això la situació hospitalària millora, ja que en aquests moments hi ha 23 persones ingressades confirmades amb Covid a l’Hospital de Mollet, de les quals 6 a l’UCI. El dilluns passat hi havia 33 persones ingressades, 8 d’elles a l’UCI.

L’alcalde de Mollet Josep Monràs, ha dit amb relació a aquestes dades que “Veig amb preocupació l’augment de l’índex de rebrot a la ciutat, i també el nombre de persones ingressades a l’UCI de l’Hospital de Mollet.” I ha afegit “Entenc el cansament, però la Covid-19 encara està molt present i no podem relaxar-nos i més ara que s’aixequen algunes restriccions respecte a la mobilitat. Apliquem, com hem fet fins ara, prudència i el sentit comú especialment a l’hora de desplaçar-se”.

Pel que fa a les noves mesures que entren en vigor a partir d’avui -la finalització del confinament comarcal-, l’Ajuntament recomana sentit comú a la ciutadania, especialment a l’hora de desplaçar-se, i seguir respectant i complint les normes sanitàries.