La Piel de Después: un espai per donar-te suport

Paula Carpintero

Volem donar a conèixer un projecte que va néixer fa poc de la mà d’una comunicadora audiovisual, Ariadna; d’una periodista, Ainara i per la meva part, jo Paula, com a Integradora Social. La Piel de Después és una xarxa de suport. Un espai per compartir, per créixer i per explicar històries que mereixen ser escoltades. És un lloc per sentir i deixar enrere tot allò que ens pesa. Un lloc per canviar aquesta pell i aquestes ferides que no ens representen. Sovint ens veiem reflectides en els ulls de les altres persones i, si deixem les comparacions i la competitivitat, és quan realment veiem amb el cor i no amb l’ego. Per a nosaltres, quan veiem i sentim a les altres és quan succeeix la màgia: quan et sents recolzada, quan saps a qui recórrer, quan tens la informació necessària per sostenir-te a tu mateixa. Aquest projecte té la voluntat de ser un espai per a tu, perquè puguis tenir eines i recursos per conèixer-te millor i, si vols, compartir-ho amb les altres i poder inspirar-nos mútuament. Volem ajudar a fer un món més amable, més respectuós i més empàtic, on totes les persones tenen lloc. Per això, en aquest espai podràs trobar: entrevistes a professionals de la salut, a artistes, a treballadores socials o a assessores jurídiques, entre d’altres; articles en relació a col·lectius socials o salut mental; informació sobre com actuar en situacions d’emergència o de vulnerabilitat; històries de processos, de ferides o de superació d’altres persones; una comunitat amb la qual compartir i sentir-te recolzada, però també molt art, perquè ens sembla una manera molt sensible per expressar les emocions.

T’animen a que visitis la nostra web on trobaràs més informació i recursos: https://www.lapieldedespues.com/

També estem molt actives per les xarxes socials, com a Instagram: https://www.instagram.com/lapieldedespues/

Si tens qualsevol dubte o vols posar-te en contacte amb nosaltres per qualsevol qüestió que vulguis compartir o fer-nos arribar, escriu-nos a: lapieldedespues@gmail.com

T’estem esperant! T’ajudarem a donar-te eines i suport sempre que ho necessitis.

Paula Carpintero

Integradora Social