Tortell Poltrona entrega el distintiu Biosphere al Museu Abelló

El popular pallasso i director del Circ Cric, Tortell Poltrona, va ser l’encarregat, ara fa uns dies, d’entregar el distintiu Biosphere al Museu Joan Abelló. Poltrona, que feia d’embaixador del Consell Comarcal del Vallès Oriental, va fer entrega personalment del reconeixement a la regidora de Cultura, Mercè Pérez en una visita que va fer al Museu. El Consell Comarcal fa uns dies va dur a terme la tradicional trobada de Turisme Vallès que enguany es va fer de manera virtual.


El Compromís Biosphere, que el Museu Abelló renova des de 2018, és un compromís que voluntàriament adquireixen els establiments, les empreses o entitats del sector turístic per treballar la sostenibilitat turística de la destinació. El Consell Comarcal del Vallès Oriental és l’ens gestor per la implantació d’aquest compromís a la comarca.


Per la regidora de cultura, Mercè Pérez “per a nosaltres aquest és un distintiu, que és un reconeixement internacional, molt important. La nostra ciutat sempre ha apostat per la sostenibilitat, també en el turisme i la cultura, per això sempre hem treballat i treballarem per gaudir d’un turisme responsable, que garanteixi els recursos per a l’ús i gaudi a llarg termini.”