El risc de rebrot baixa a tot el Baix Vallès mentre s’estabilitza la situació de la Covid-19 a l’Hospital de Mollet

A l’Hospital de Mollet hi havia aquest dimecres 26 persones ingressades per Covid-19, segons ha informat la Fundació Sanitària Mollet (FSM). La xifra és exactament la mateixa que la setmana anterior. En total s’han donat 20 altes, amb un total de 1339, i no hi ha hagut cap defunció. Aquesta darrera dada és una bona notícia, ja que la setmana passada es van produir tres defuncions. La reculada de la mortalitat coincideix amb la reducció dels malalts a l’UCI que en les dues darreres setmanes han passat de vuit a només ser tres.

Aquesta estabilització es produeix en un moment en què les dades de la Generalitat de Catalunya indiquen que el risc de rebrot baixa i se situa en 350 punts i la taxa de contagi en 0,93 punts. La setmana passada eren 488 i 1’12.