L’atleta Arguisuelas vol córrer 12 hores seguides per les pistes d’atletisme amb finalitat solidària

L’entrenador del Sant Gervasi Triatlo, el molletà Jordi Arguisuelas, vol fer realitat aquest dissabte 8 de maig un nou repte: 12 hores donant voltes a la pista d’atletisme de Mollet. Amb aquest  nou repte vol tornar a donar visibilitat i suport a l’associació ‘Petits grans herois’. 


El repte s’iniciarà dissabte a La Pedra Salvadora a les 7 del matí i s’allargarà fins a les 7 de la tarda. Les pistes d’atletisme de Mollet estaran obertes per tots aquells que vulguin donar-li suport.

100 QUILÒMETRES EL DESEMBRE

Jordi Arguisuelas ja va completar en poc més de 10 hores el passat desembre 100 quilòmetres de cursa per Gallecs també amb la finalitat d’aconseguir diners per l’entitat de pares i mares de nens prematurs de l’Hospital General de Catalunya, Petits Grans Herois on va néixer la filla petita de l’esportista.


El repte esportiu es va fer en un circuit de 4,5 quilòmetres, amb un punt d’avituallament situat a les pistes d’atletisme de Mollet del Vallès. El repte es va iniciar com estava previst a les 06.30 i al llarg del recorregut Arguisuelas va estar acompanyat per companys seus del Sant Gervasi Triatló. També companys seus es van encarregar de les tasques d’avituallament i de les feines de físio. Jordi Arguisuelas és l’actual entrenador del Sant Gervasi Triatló i ha completat diversos Ironmans durant la seva trajectòria esportiva.


El repte de còrrer 12 hores li servirà a més a més d’escalfament per afrontar les 7 maratons seguides que farà el pròxim mes de novembre.