Una obra sobre el Menhir de Mollet s’exposa al Centre Internacional de les Arts José de Guimarães, a Portugal

El Gegant Menhir de Mollet, obra de l’artista Lola Lasurt, produïda per un projecte a  L’Aparador del Museu Municipal Joan Abelló, s’exposa a Portugal en el marc de l’exposició Complejo coloso, on es presenten diferents propostes artístiques que reflexionen sobre troballes arqueològiques.

Es tracta d’una obra que l’artista Lola Lasurt va mostrar l’any 2011 en una intervenció a L’Aparador del Museu Abelló i que des d’aleshores es troba en dipòsit al museu. Fins al 5 de setembre, es pot visitar al Centre Internacional de les Arts de José de Guimarães, juntament amb altres propostes artístiques que reflexionen sobre les troballes arqueològiques, des de la vesant més científica fins l’imaginari col·lectiu. 

Lola Lasurt (Barcelona, 1983) investiga la història com un procés obert i autocrític, a través de la instal·lació, la pintura, el vídeo i els processos col·laboratius des d’una perspectiva arqueològica dels mitjans.