Dos projectes de l’institut Gallecs premis ImpulsFP 2021 de la Generalitat

L’Institut Gallecs de Mollet ha rebut un reconeixement a través de dos projectes dels Cicles Formatius de Grau Superior del departament de serveis a la comunitat. En concret, el centre ha estat premiat amb un segon i tercer lloc en la categoria de projectes d’emprenedoria, en el marc dels premis ImpulsFP que atorga la Generalitat. El centre va rebre la comunicació de què havia estat doblement premiat el passat 26 d’abril.

Els premis ImpulsFP són un concurs territorial que pretén mostrar les millors iniciatives emprenedores i innovadores de l’alumnat dels ensenyaments professionals de Catalunya. Així mateix, es diu a la web oficial dels premis, es vol fer un reconeixement a la tasca docent a través de les iniciatives que porten a terme en els centres.

Segons ha informat l’Institut molletà el projecte premiat amb un segon premi ha estat “Catacrick Catacrack” (Lectura i diversitat )” Integració Social. Els alumnes premiats d’integració social són Paula Plana Lara, Alexia Prats Sánchez, Adriana Barragán Sabariego,Ester Beltrán Jiménez.

D’altra banda ha rebut el tercer premi “Els grans secrets dels menuts” d’Educació Infantil. Els alumnes premiats d’Educació infantil són Laura Gumà, Cristina García, Mercedes Romero i Arantxa Provincial.

El centre ha informat d’aquests premis en un comunicat i en el mateix felicita al docents implicats directament (Maria Jose Loscos, Albert Esteruelas, Nuria Listosella, Laia Massó i Xavier Rodriguez) en el desenvolupament dels projectes. També felicita a tota la comissió de projectes i emprenedoria “que durant l’època del confinament varen fer una feina encomiable”.