El DM Group Mollet es classifica per la fase final d’ascens a la LEB Plata en un èpic partit amb el CB Salou

El DM Group Mollet s’ha classificat per la fase final d’ascens a la LEB Plata gràcies a una èpica victòria en el darrer minut davant un difícil CB Salou.
Els tarragonins han caigut al Pavelló de Plana Lledó por un ajustat 73-70 en un partit que han dominat gràcies a un gran
encert en atac, domini del rebot i seguretat en defensa. Tot i que els de la Costa Daurada han fet un gran partit, els molletans no han abandonat la concentració i han volgut seguir fent història mantenint la ratxa de victòries en la competició.

La constància del DM Group per no desenganxar-se del partit ha tingut premi al final i a manca de poc més d’un minut pel final del partit s’han avançat per primer cop (72-70) al CB Salou. Els de Tarragona no han pogut recuperar la iniciativa en els darrers segons que han inclòs dos tirs lliures i un rebot posterior que no els han servit ni per empatar ni per guanyar el partit.

El partit era a cara o creu i el Salou queda ara fora de la fase final mentre que el DM Group es classifica. Aquesta fase final es jugarà entre els dies 13 i 16 de maig a les poblacions de València i Salou. En aquesta fase final estarà en joc 5 places d’ascens a la LEB Plata.