La fira solidària de Sant Ponç es transforma en virtual

Enguany, igual que ja va passar l’any passat, a Mollet no podrem veure les tradicionals paradetes de la Fira de Sant Ponç organitzades per l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats. Una activitat que reunia les tradicions i la solidaritat en un esdeveniment.

A la Fira de Sant Ponç es posen a la venda diferents productes de pastisseria elaborats al Centre Ocupacional El Bosc, plantes remeieres i d’olor, mel, espècies i treballs manuals, entre altres productes artesans fets pels usuaris de Can Vila. Tot i això, com que la voluntat és que no es perdi aquesta activitat, enguany la fira tindrà un format virtual.

Volen que serveixi per arribar a més persones i per això la fira s’allargarà fins al divendres 14 de maig. Així, en comptes de les tradicionals parades a la rambla el dijous, la fira virtual permetrà que es comprin productes a l’Escola Can Vila i el Centre Ocupacional El Bosc durant tota aquesta setmana. Des d’ahir dilluns ja es pot fer.

Les persones interessades poden veure la llista de productes disponibles al web de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats i fer una comanda per passar a recollir-la per les instal·lacions.