L’Ajuntament de Mollet renova un any més el Segell Infoparticipa per la seva transparència en la comunicació pública

El consistori molletà ha tornat a ser distingit amb el Segell Infoparticipa 2020 de la Universitat Autònoma de Barcelona amb una puntuació del 98% per la transparència de la seva comunicació pública.

El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és un certificat que concedeix la UAB en reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals de Catalunya.

A partir dels 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP), partint de la Llei de Transparència, el Segell Infoparticipa s’atorga a les poblacions que obtenen més indicadors positius en funció de la seva població, com ha estat de nou el cas de Mollet del Vallès.

Mollet és un dels 121 ajuntaments del total de 947 que hi ha a Catalunya que ha estat distingit enguany amb el Segell infoparticipa.

Per l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, “de nou, aquest reconeixement, posa de manifest el compromís que segueix mantenint l’Ajuntament de Mollet per la màxima transparència cap a la ciutadania posant tota la informació al seu abast i donant-li tota mena d’eines per potenciar la seva implicació en la gestió de la ciutat”.