Àvies i Avis de Mollet del Vallès per la Llibertat reclamen la formació d’un govern independentista

El col·lectiu Àvies i Avis de Mollet del Vallès per la Llibertat que,  des de la tardor del 2017  es troba cada dimecres davant de l’Ajuntament  per reivindicar la llibertat dels polítics catalans empresonats i el retorn dels exiliats, s’uneix al conjunt dels col·lectius integrants a l’anomenada Taca d’Oli (Avis i àvies de Catalunya per la Llibertat), reclamant als partits independentistes la formació de govern.


Aquest dijous, dia 13 de maig una representació de Taca d’Oli lliurarà als grups parlamentaris de Junts, ERC i la CUP un manifest que recull els plantejaments del col·lectiu. Entre ells hi serà present una persona de Mollet del Vallès. 
L’acte de lliurament, que es farà a les 12 h al Parlament de Catalunya i de forma paral·lela cada col·lectiu de Taca d’Oli farà lliurament del mateix manifest a les formacions  d’àmbit local. A Mollet es farà coincidint amb l’acte del Parlament de Catalunya.