El DM Group Mollet no perd l’esperança a la fase final d’ascens a la LEB Plata malgrat el mal inici

El DM Group ha estat derrotat pel Safir Fruits Alginet. Foto: Federació Catalana de Bàsquet

Mal inici del DM Group Mollet a la fase final d’ascens a la LEB Plata que es juga a Salou. Aquest dijous els molletans han perdut el seu primer partit contra el Safir Fruits Alginet, per 77 a 58. El DM Group ha sortit amb embranzida al primer quart, que han començat guanyant per 11 a 18, però posteriorment s’han apagat i han anat a remolc dels valencians que s’han distanciat en el marcador i han obtingut, en alguns moments, avantatges de més de 20 punts.


La derrota és dolorosa, però el DM Group té encara dues oportunitats més, demà divendres amb el Quintanar i demà passat dissabte amb el Mondragón, per fer-se amb una de les places d’ascens.

El Club Bàsquet Mollet, a les xarxes, ha atribuït aquesta inesperada derrota als nervis del primer partit i a la lesió patida per Xavi Assalit. Tot i això es mostren esperançats amb els dos partits que els resten. “Encara queda molt, vamos nois!!!!”, deien a les xarxes.