El DM Group Mollet manté les esperances d’ascens a la LEB Plata en derrotar el Quintanar

L’encert encistellador i les triples han ajudat a la victòria dels molletans. Foto: Federació Catalana de Bàsquet

El DM Group Mollet que no ha perdut cap partit a la Lliga EBA ha reaparegut al segon partit de la fase final d’ascens a la LEB Plata que es juga a Salou. Aquest divendres els molletans, han demostrat haver-se recuperat del partit perdut ahir contra el Safir Fruits Alginet, i s’han imposat amb contundència davant el Basket Globalcaja Quintanar. El partit ha acabat amb un 89 a 68 a favor dels vallesans.

Els de Conca, davant l’empenta dels molletans, que han estat molt encertats en els triples, no han pogut seguir el ritme del partit. El primer quart l’han perdut per 13 a 21 i la diferència, l’han marcat Javi Rodríguez que ha fet 10 punts en el primer quart escortat per Marc Pagès. Els de Conca no han sabut encertar de cara a cistella el que ha fet que acabessin perdent el ritme del partit i no l’han pogut recuperar en cap moment.

El DM Group Mollet, amb aquest resultat, empata a una victòria amb el Quintanar i el Mondragon i queda per sota del CB Alginet que suma dues victòries. Les opcions d’ascens directe a LEB Plata segueixen obertes, però estan supeditades a una victòria demà dissabte amb el Mondragón i al resultat entre el Quintanar i el CB Alginet. Els valencians pujaran directament si guanyen, ja que serien els únics del grup amb tres victòries. En cas de derrota davant dels de Conca, tres equips – el CB Mollet, el Quintanar i el CB Alginet- tindrien dues victòries el que implicaria que el desempat es faria amb basketaverage. El segon de cada grup disputarà la darrera plaça diumenge 16 de maig a les 11h.