L’ascens a la LEB Plata del DM Group Mollet pendent dels despatxos després d’una brillant victòria final

Jugadors, tècnics i afeccionats celebren l’exit esportiu a Salou. Foto: CB Mollet

El DM Group Mollet ha derrotat aquest diumenge per 91 a 96 al Sant Antoni d’Eivissa en un emocionant partit entre els dos segons dels grups de Salou per accedir a la cinquena plaça d’ascens de la LEB Plata. Malgrat el resultat favorable, i d’un brillant partit de tots dos equips, els molletans no aconsegueixen d’entrada accedir a la cinquena plaça d’ascens reservada pels segons de cada fase de grups. Aquesta cinquena plaça ha recaigut en el Estudiantes, vencedor del partit entre els dos grups que disputaven la mateixa plaça a València. El guanyador d’aquesta plaça l’ha obtingut gràcies a la diferència en el basketaverage amb els molletans.

Tot i que de moment no hi ha ascens a la LEB Plata, el conjunt molletà no perd l’esperança de ser nou equip d’aquesta categoria si en els pròxims dies. Hi ha opcions que algun dels cinc equips que tenen ara mateix plaça decideixi renunciar i seguir a la Lliga EBA. El merescut ascens de l’equip molletà, que ha fet una temporada històrica, amb tots els partits que ha disputat guanyats a la fase regular i tots, excepte un, a la fase d’ascens, està ara supeditat a les decisions de despatx.