Vox diu que vol entrar amb força al consistori de Mollet a les eleccions municipals

El partit de dreta populista Vox presentarà candidat a les eleccions municipals de Mollet el 2023. Així ho va anunciar el president de VOX Barcelona i portaveu de VOX al Parlament de Catalunya, Joan Garriga, qui ha assegurat en un acte fet a Mollet que aviat presentaran el candidat i que a les eleccions municipals “entrarem amb força”.

Una cinquantena de persones van assistir divendres a l’acte organitzat al Centre Cívic Can Borrell per la formació populista on aquesta va explicar les mesures que proposa dintre un programa anomenat l’Agenda Espanya. Un acte que també va comptar amb la presència del diputat al Parlament de Catalunya, Manuel Acosta.

Garriga ha manifestat que la formació lluitarà contra la inseguretat del municipi i combatrà els problemes de neteja i incivisme als carrers. El president de VOX Barcelona ha denunciat que la solució a la manca d’habitatge social «dels progres i el separatisme» sigui l’okupació. «Davant l’okupació: puntada i fora», ha recalcat.

També ha assenyalat que cal abaixar els impostos perquè les famílies i les empreses “tinguin els diners a les butxaques” i acabar amb el malbaratament de tots els polítics de sempre, “com fa l’Ajuntament de Mollet”. També ha destacat que és important que els més de 3.000 ciutadans de Mollet del Vallès que busquen feina trobin un “treball digne”.

A més, Garriga ha advertit que seguiran “defensant a Mollet, i on calgui, el control de la immigració il·legal i l’avenç de l’islamisme perquè a casa nostra no hi té cabuda”. En aquest sentit, ha explicat que “VOX ha vingut a representar una majoria patriòtica” i ha convidat els assistents a “treballar i estar units” i defensar les idees de VOX “sense por a res ni a ningú”.