Dos conductors denunciats el cap de setmana a Mollet per conduir sota els efectes de l’alcohol

Dissabte a la nit  una conductora de quaranta-dos anys i veïna de Sabadell va col·lidir contra un vehicle de Mossos d’Esquadra,  a la rambla Pompeu Fabra de Mollet. La Policia Municipal de la ciutat, segons ha informat l’Ajuntament, va intervenir en l’accident on la conductora va donar una taxa  d’alcohol set vegades superior al permès, motiu pel qual els agents van instruir la conductora per un  delicte contra la seguretat del trànsit.

 D’altra banda, diumenge  a les quatre de la matinada, agents de la Policia van aturar un vehicle a l’avinguda Rívoli, amb motiu de la seva conducció errònia. El conductor, veí de Mollet i de vint-i-set anys, va ser denunciat per conduir amb una taxa d’alcohol de 0,45 mgr/l i encartat en diligències penals com a investigat per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir.