L’Ajuntament de Mollet es posiciona contra la discriminació a les persones  LGBTI

L’Ajuntament de Mollet, un any més ha lluït una pancarta al balcó de l’antic Ajuntament per mostrar el suport del consistori al col·lectiu LGTBIQ+ en el dia contra la lesbofòbia, la gaifòbia, la bifòbia i la transfòbia. També la Junta de govern celebrada avui ha aprovat un manifest.


La regidora de polítiques d’igualtat, Pepi Muñoz, ha declarat que “El govern municipal condemna totes les actituds de rebuig, de prejudici i d’hostilitat contra lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals.” I ha afegit “Cal avançar cap a una igualtat real i cap a una societat tolerant i en la que cap persona del col·lectiu LGTBI pateixi discriminació i situacions de vulnerabilitat”


Cal recordar que el passat mes de març va entrar en funcionament el Servei d’Atenció Integral (SAI) LGBTI per sensibilitzar i oferir informació, suport i recursos donant  resposta a les consultes vinculades a les diversitats sexuals i de gènere del col·lectiu, els seus familiars i professionals que hi tinguin algun vincle.


El Servei d’Atenció Integral s’ofereix de forma presencial els divendres de 10 a 13 h al CIRD Joana Barcala.