Les colònies de gats de Mollet i altres entitats animalistes reben una donació de 12 tones de pinso

Les gestores de les colònies de Mollet, entre altres entitats animalistes rebran 12 tones de pinso per a gats i per a gossos. Això és possible gràcies a una iniciativa de les entitats animalistes Red Solidària pro-Animal i ADYLA amb el suport de les regidories de Respecte Animal de l’Ajuntament de Mollet i de Drets Animals de l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles. 

La donació l’ha fet una empresa de forma desinteressada i el transport ha anat a càrrec de l’empresa de transports Gepanetrans Operador Logístico. 

Les entitats van demanar la col·laboració als Ajuntaments de Mollet i de St. Fost per tal de trobar un espai on poder guardar aquesta important donació. En aquests moments, el pinso està emmagatzemat en un local del Motoclub Cent Peus de Sant Fost abans de ser repartit per poder alimentar gats i gossos.

Per la regidora de Respecte Animal de l’Ajuntament de Mollet, Núria Muñoz, “aquesta donació tan important va molt bé per aquelles protectores i entitats de protecció animal que treballen incansablement i que moltes vegades tenen escassetat de recursos per mantenir els animals que rescaten en diferents situacions”. I afegeix que “és molt important aquesta col·laboració que s’ha produït entre l’Ajuntament de St. Fost i de Mollet i les entitats animalistes, ja que demostra la bona sintonia i el compromís de les dues ciutats en l’àmbit de la protecció i el benestar animal”

Des de Red Solidària Pro-Animal, han volgut “ agrair aquest donatiu que en aquests temps és tan valuós, ja que per la situació de la pandèmia han augmentat els abandonaments i han disminuït les donacions. És molt important per les entitats aquest tipus de donacions que ajuden a seguir mantenint el benestar dels nostres animals i per això volem recalcar la importància d’aquest fet i demanem que més empreses s’uneixin a aquesta iniciativa i així augmentar el camp d’ajuda. Com a associació destinarem aquesta donació a les gestores de les colònies de gats de Mollet i entre diferents entitats de Catalunya amb escassetat de pinso.”

D’aquesta donació se’n beneficiaran les alimentadores de les colònies de gats controlades de Mollet, així com d’altres entitats animalistes d’arreu de Catalunya que ja s’han interessat a acceptar aquest pinso.