El Club Bàsquet Mollet ofereix el títol de campió a la ciutat

El CB Bàsquet Mollet ha ofert aquest dijous el títol de campió a l’Ajuntament de Mollet del Vallès durant una recepció que la corporació municipal, encapçalada per l’alcalde i responsable de l’àrea d’Esports Josep Monràs, ha fet a la directiva, staff tècnic i jugadors de l’entitat.

Aquesta temporada, el Club Bàsquet Mollet ha estat campió de la lliga regular del seu grup, ha quedat tercer classificat a la fase d’ascens a la LEB plata i en aquests moments està en espera que es confirmi el seu ascens per part de la Federació Espanyola.

Per al president del Club, Carlos Núez, “aquest any espectacular és fruit del grup humà que ha fet més fort aquest equip i estem convençuts que si assolim aquest ascens històric seguirem rebent el suport de la nostra ciutat i, com sempre, del nostre Ajuntament, per fer-hi front”.

Per la seva banda, el capità de l’equip, Marc Rabassó, ha volgut “agrair al club i a l’Ajuntament el suport incondicional en un any molt estrany i complicat a causa de la pandèmia” i ha afegit “tot i les adversitats, crec que hem tocat la tecla després d’un trajecte de tres anys que és quan vam iniciar aquest projecte que ens pot portar a fer història”.

En aquest sentit, l’alcalde Josep Monràs, ha dit ser “És necessari reconèixer públicament la grandíssima temporada que ha fet l’equip durant aquest curs, proclamant-se campions de la Lliga i classificant-se per la fase d’ascens de la LEB Plata. No ha estat fàcil, però remant tots junts ho han aconseguit. Ara toca esperar per saber si s’assoleix el somni de pujar de categoria!” També ha afegit “vull agrair la feina que ha fet el club: junta, equip tècnic, jugadors i socis. I, per descomptat, agrair també als espònsors -presents també avui- la seva ajuda i compromís amb el club i la ciutat.” i de cara al futur “seguirem apostant per aquest projecte, per aquest orgull, per aquest èxit de ciutat, i no tingueu cap dubte que aquest alcalde i aquest Ajuntament, si s’assoleix l’ascens, farà tots els esforços que estiguin al nostre abast per no haver de renunciar-hi”.