Un CF Mollet sense eficàcia de cara a porteria torna a perdre

El CF Mollet segueix en caiguda lliure dintre del grup B de la primera catalana. Aquest diumenge ha tornat a perdre per 0 a 1 davant del Escola Futbol Mataró CEA. El resultat no ha fet justícia a l’equip local, ja que s’ha tractat d’un partit molt igualat. De fet l’entitat reconeixia que “la poca eficàcia de cara a porteria ens ha fet no puntuar”.

Els del Maresme han pogut sumar els tres punts en lluita al Germans Gonzalvo gràcies a un gol d’Oriol Martínez Maldonado al minut 83 que el CF Mollet UE ja no ha pogut igualar.

Amb aquesta nova derrota, el CF Mollet UE es manté al sisè lloc de la taula amb un total de 19 punts i 15 partits jugats.

El calendari de les tres pròximes jornades fan molt difícil que l’equip local pugui remuntar i, per contra, hi ha opcions que encara baixi més en la taula, ja que alguns dels seus perseguidors estan amb un partit jugat menys.

El pròxim partit, el dia 30, és davant del Sant Cugat Futbol Club a casa seva. Un partit difícil pels molletans, ja que el Sant Cugat va segon de la classificació i manté les esperances per disputar la primera plaça amb la Guineueta.