Denunciat a Mollet una persona que conduïa un patinet elèctric begut i per una via interurbana

La Policia Municipal de Mollet ha detectat el primer cas d’una persona que conduïa un patinet elèctric sota els efectes de l’alcohol. Segons ha informat l’Ajuntament aquest cap de setmana, es va detectar una persona que conduïa un patinet elèctric VMP circulant per una via interurbana. Després de ser sotmès a les proves d’alcoholèmia, va donar positiu. A partir d’aquí va ser denunciat per les dues infraccions, sent la primera persona denunciada per alcoholèmia positiva com a conductor d’un patinet elèctric a la nostra ciutat.

 D’altra banda, la tarda de divendres, es va intervenir en un comerç estanc de la ciutat, on prèviament es tenia informació de què alguna vegada havia venut tabac a menors d’edat, Després d’una vigilància, es va confirmar una venda de tabac a una menor. Els agents van aixecar acta al propietari de l’establiment, i la menor va ser lliurada als seus tutors legals.

Aquesta darrera setmana, segons ha indicat l’Ajuntament, la Policia Municipal ha detectat i denunciat més de quaranta infraccions relacionades amb la Covid-19.

Gairebé la majoria de les infraccions detectades han estat el cap de setmana arran dels dispositius planificats amb aquest objectiu.